Tahko on yksi Suomen suosituimmista lomakohteista.

Tässä blogikirjoituksessa käydään läpi, mitä kaikkea Tahkolla voi tehdä talvella, mitä ravintolavaihtoehtoja alueelta löytyy, sekä millaisia tapahtumia siellä järjestetään.

Talviaktiviteetit Tahkolla

Tahko tunnetaan erinomaisista talviurheilumahdollisuuksistaan. Alueen laskettelukeskus tarjoaa laajan valikoiman rinteitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskettelijoille ja lumilautailijoille. Tahkolla on yhteensä 24 rinnettä ja 15 hissiä, mikä tekee siitä yhden Suomen monipuolisimmista laskettelukohteista. Lisäksi Tahkolla voi harrastaa monia muita talviaktiviteetteja, kuten maastohiihtoa.  Tahkon laaja latuverkosto tarjoaa loistavat puitteet maastohiihtoon. Reitit sopivat niin perinteisen hiihdon ystäville kuin vapaan tyylin harrastajillekin.

Tahkolta löytyy myös useita moottorikelkkareittejä, joista voi nauttia upeista maisemista ja Tahkon talvisesta luonnosta. Jos vauhdin hurma kiinnostaa muutenkin kuin moottorikelkkailun merkeissä, niin laskettelurinteiden edessä järven jäällä pääset ajamaan jääkartingia. Tahkoicekarting tarjoaa niin yleisöajoa, kuin ryhmille kisoja.

Jos kaipaat rentoutumista, Tahkon kylpylä tarjoaa monipuolisia palveluja sinulle. Lisäksi rohkeimmat voivat kokeilla avantouintia.

Tahkolla majoitut mukavasti vuokramökissä.
Vuokramökki on erityisen suosittu tapa nauttia omasta rauhasta.

Ravintolat Tahkolla

Tahkolla on laaja kirjo ravintoloita, jotka tarjoavat niin paikallisia herkkuja kuin kansainvälisiäkin makuja. Joitakin suosittuja ravintoloita ovat:

Piazza. Tämä italialaistyylinen ravintola tarjoaa herkullisia pizzoja ja pastoja sekä upeat näköalat rinteille.

Riemu on tunnettu erityisesti burgeriensa ja rento tunnelmansa ansiosta, Riemu on suosittu kokoontumispaikka laskettelupäivän jälkeen.

Ukko tarjoaa perinteisiä suomalaisia ruokia modernilla twistillä, ihanteellinen paikka kokea paikallisia makuja.

Tapahtumat Tahkolla

Tahkolla järjestetään vuosittain useita tapahtumia, jotka houkuttelevat kävijöitä ympäri Suomea. Tapahtumakalenteri vaihtelee vuodesta toiseen, mutta tässä on joitakin esimerkkejä tapahtumista, joita Tahkolla on järjestetty talvella:

Tahko Ski Lift Pitch yhdistää liiketoiminnan ja laskettelun ainutlaatuisella tavalla. Yrittäjät ja sijoittajat kokoontuvat hisseihin, jossa heillä on mahdollisuus esittää liikeideoitaan laskettelurinteiden lomassa.

Tahko juhannus. Vaikka juhannus on kesäinen juhla, se on yksi Tahkon suurimmista vuosittaisista tapahtumista, joka tarjoaa musiikkia, tanssia ja juhlan tuntua.

Laskettelutapahtumat ja -kilpailut. Tahkolla järjestetään säännöllisesti erilaisia laskettelutapahtumia ja -kilpailuja, jotka houkuttelevat sekä harrastajia että ammattilaisia.

Tahkolla on 24 rinnettä ja mökkivuokrausta aivan rinteiden lähettyviltä
Tahkolla vuokraat mökin omalla rauhalla aivan laskettelurinteen vierestä.

Mökkivuokraus Tahkolla

Majoitusvaihtoehtoja Tahkolla on monipuolisesti. Mökkivuokraus on erityisen suosittu tapa nauttia Tahkon tarjoamasta rauhasta ja yksityisyydestä. Mökkejä on saatavilla eri kokoisina ja tyylisinä, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Mökeissä on usein modernit mukavuudet kuten sauna, takka ja hyvin varusteltu keittiö, ja monet niistä sijaitsevat aivan järven rannalla tai laskettelurinteiden läheisyydessä. Mökkeily edistää tutkitusti myös ihmisten terveyttä. Mökkivuokrauspalvelut, kuten Mökkihaku, tarjoavat helpon ja kätevän tavan löytää täydellinen mökki Tahkolta. Riippumatta siitä, etsitkö perinteistä mökkielämystä vai modernia luksusta, Tahkolta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tästä linkistä pääset valikoimaan oikeanlaisen mökin juuri teidän tarpeisiinne.

Mökin vuokrauksella voit kätevästi yhdistää myös lomailun ja työn haluatessasi.