Saariselkä on hiihtäjän paratiisi erämaassa, mutta samalla elinvoimainen hiihtokeskus.

Saariselkä on Suomen pohjoisin hiihtokeskus, jossa on mahtava latuverkosto ja upeat laskettelurinteet

Saariselkä, tuo lumoava talviurheilun helmi, kutsuu laskettelijoita ja hiihtäjiä nauttimaan sen kattavasta ja upeasta latuverkostosta. Tämä Suomen pohjoisin hiihtokeskus tarjoaa monipuolisia rinteitä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskettelijoille. Saariselän latuverkosto levittäytyy laajalle erämaa-alueelle, tarjoten hiihtäjille ainutlaatuisia elämyksiä Lapin taianomaisissa maisemissa. Hiihtokeskuksen läheisyydessä sijaitsevat mökit tarjoavat mukavan ja käytännöllisen tukikohdan päivän seikkailuille.

Lisäksi Saariselkä mökkimajoitus mahdollistaa rentouttavan lomanvieton lähellä kaikkia hiihtokeskuksen palveluita. Mökkihaku.fi:n kautta löydät helposti ja nopeasti laadukkaan majoituksen, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä sitten perheen yhteinen hiihtoloma tai kaveriporukan aktiiviloma, Saariselkä tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja Mökkihaku.fi auttaa sinua löytämään täydellisen majoituksen. Tutustu myös muihin hiihtokeskuksiin ja mökkivuokrauksen mahdollisuuksiin Parhaat mökkivinkit ja matkakohteet Suomessa -artikkelissamme.

 

Saariselkä ja auringon nousu.
Kaamoksen taituttua, nousee auringo upeasti Saariselällä.

 

Kuukkeli, Kuukkeli majoitus, Hiihtokeskus

Kun suunnittelet lomaa Saariselällä, Kuukkeli majoitus tarjoaa viihtyisät puitteet lähellä hiihtokeskuksen palveluita. Kuukkeli on Saariselän alueella tunnettu palveluntarjoaja, joka tarjoaa majoitusta niin hotellihuoneissa kuin mökeissäkin. Kuukelin ja muidenkin vuokramökkien ja loma-asuntojen tarjonnan löydät helposti Mökkihausta tästä linkistä. Hiihtokeskuksen läheisyys tarkoittaa myös sitä, että pääset nopeasti nauttimaan laskettelusta ja hiihdosta. Mökkihaku.fi:n kautta voit varata Kuukkelin majoituksen ja muiden alueen mökkien vuokraus onnistuu vaivattomasti. Lue lisää mökkivuokrauksesta ja alueen harrastusmahdollisuuksista Levin harrastusmahdollisuudet lähellä mökkimajoitustasi -artikkelista.

Hiihtokeskus Saariselkä ei ole pelkästään laskettelijoiden ja hiihtäjien suosiossa, vaan se tarjoaa myös ajonautinnolliset moottorikelkkareitit seikkailunhaluisille. Moottorikelkkailu onkin yksi suosituimmista talviaktiviteeteista alueella, ja se tarjoaa jännittävän tavan tutustua Lapin lumoaviin maisemiin. Mökkihaku.fi:n kautta löydät mökkimajoituksen, joka sijaitsee kätevästi moottorikelkkareittien läheisyydessä, joten voit aloittaa seikkailusi suoraan mökin ovelta. Tutustu myös Mökin vuokraus ja harrastusmahdolisuudet, sekä tapahtumat hiihtokeskus Rukalla Kuusamossa -artikkeliin saadaksesi lisätietoa Rukan vastaavista mahdollisuuksista.

Kylpylä ja Ivalo.

Saariselän kylpylä tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen aktiivisen hiihtopäivän jälkeen. Kylpylässä voit nauttia lämpimistä altaista, saunoista ja monista muista hyvinvointipalveluista. Saariselkä sijaitsee vain 40 km päässä Ivalosta, joten kylpylään on helppo tulla niin lentäen kuin maanteitsekin. Mökkihaku.fi:n kautta löydät majoituksen, joka sijaitsee kätevästi kylpylän läheisyydessä, joten voit yhdistää laskettelun ja rentoutumisen saumattomasti.

Ivalossa sijaitsee lähin lentokenttä ja Ivalosta Saariselälle matkustettaessa voit ihailla Lapin ainutlaatuista luontoa ja sen rauhaa. Matkan varrella on hyvä pysähtyä ja hengittää puhdasta pohjoisen ilmaa. Kun varaat mökkimajoituksen Mökkihaku.fi:n kautta, voit olla varma, että lomasi onnistuu alusta loppuun. Tutustu myös hiihtoloman mökkivuokrauksen ja harrastusmahdollisuuksien tarjontaan Hiihtolomalla mökkivuokraus ja harrastusmahdollisuudet -artikkelissamme.