Mökin vuokraus ja harrastusmahdolisuudet, sekä tapahtumat hiihtokeskus Rukalla Kuusamossa.

Mökin vuokraus Rukalla

Rukan alue Kuusamossa on tunnettu upeista maisemistaan ja monipuolisista aktiviteeteistaan, jotka houkuttelevat lomailijoita ympäri vuoden. Mökin vuokraus Rukalla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia tästä Lapin helmestä omassa rauhassa ja aivan luonnon äärellä. Mökkihaku tarjoaa laadukasta mökkivuokrausta Levillä, ja samaa palvelun laatua voit odottaa myös Rukalla. Olipa kyseessä sitten perheloma, kaveriporukan viikonloppureissu tai yrityksen tyky-päivät, Rukan majoitus ja mökin vuokraus palvelumme kautta takaa majoituksen, joka vastaa toiveitasi.

Valikoimamme kattaa niin pienet mökit romanttista lomaa varten kuin suuremmat huvilat isommallekin porukalle. Jokainen mökki on varusteltu mukavuuksilla, jotka tekevät lomastasi nautinnollisen. Voit valita majoituksen järven rannalta, josta pääset nauttimaan aamukahvisi luonnonrauhan keskellä, tai valita mökin suoraan hiihtokeskuksen läheisyydestä, jolloin pääset nopeasti nauttimaan Rukan laskettelurinteistä. Parhaat mökkivinkit ja matkakohteet Suomessa -artikkelistamme löydät lisää vinkkejä mökkiloman suunnitteluun.

Rukan harrastusmahdollisuudet ja tapahtumat

Ruka ei ole ainoastaan talviurheilun ystävien paratiisi, vaan se tarjoaa harrastusmahdollisuuksia vuoden jokaisena päivänä. Kesäisin voit patikoida upeissa kansallispuistoissa, kalastaa kirkkaissa vesissä tai kokeilla vaikkapa koskenlaskua. Talvella Rukan harrastusmahdollisuudet laajenevat lasketteluun, lumilautailuun, moottorikelkkailuun ja huskysafareihin. Levin harrastusmahdollisuudet lähellä mökkimajoitustasi -artikkelista saat inspiraatiota myös Rukan alueen aktiviteetteihin.

Rukan tapahtumakalenteri on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia ympäri vuoden. Voit kokea kansainväliset kisat, musiikkifestivaalit, perinteiset juhlat ja monet muut tapahtumat, jotka tuovat lisäväriä lomallesi. Tapahtumien aikana Rukan alue herää eloon ja tarjoaa unohtumattomia kokemuksia niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Hiihtolomalla mökkivuokraus ja harrastusmahdollisuudet -artikkelissa voit lukea lisää siitä, miten yhdistää majoitus ja alueen tarjoamat elämykset. 

Mökkihausta löydät Rukan parhaat vuokramökit ja majoituskohteet tästä linkistä. 

Rukan hiihtokeskus