Levin harrastusmahdollisuudet lähellä mökkimajoitustasi

Levin harrastusmahdollisuudet

Lappi kutsuu seikkailunhaluisia ja luonnon ystäviä, ja Levin ympäristö tarjoaa runsaasti aktiviteetteja jokaiseen makuun. Laskettelu Levillä on yksi suosituimmista talviaktiviteeteista, joka houkuttelee niin aloittelijoita kuin kokeneita laskettelijoita. Rinteet ovat monipuoliset, ja ne tarjoavat haasteita kaikille taitotasoille. Lumilautailu Levillä puolestaan tarjoaa jännitystä ja adrenaliinia etsiville laskettelijoiden rinnalla, sillä alueen snowparkit ja halfpipet ovat lumilautailijoiden suosiossa.

Moottorikelkkailu Levillä on toinen suosittu talviaktiviteetti, joka vie sinut tutustumaan Lapin erämaihin ja lumisiin maisemiin. Reitit ovat hyvin merkittyjä ja niitä on eri pituisia, joten voit valita itsellesi sopivan seikkailun. Lumikenkäily Levillä tarjoaa rauhallisemman tavan nauttia talvisesta luonnosta, ja se on mainio tapa tutustua ympäröivään maisemaan ja hiljaisuuteen. Hiihto Levillä on myös suosittu harrastus, ja alueen laajat latuverkostot tarjoavat loistavat puitteet niin perinteisen kuin vapaan tyylin hiihtäjille.

Levin mökkimajoitus

Kun etsit täydellistä tukikohtaa Levin aktiviteetteihin, Mökkihaku.fi tarjoaa laajan valikoiman mökkimajoituksia, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Voit valita majoituksen järven rannalta, luonnon keskeltä tai suoraan hiihtokeskuksen kupeesta. Mökkien varustelutaso vaihtelee, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, olipa kyseessä sitten rentouttava saunominen Levillä tai aktiivinen lomailu.

Levin mökkimajoitus on ihanteellinen valinta, jos haluat yhdistää lomanvieton ja harrastukset. Vaellus Levillä tarjoaa upeita reittejä, jotka kulkevat läpi kauniiden maisemien ja antavat mahdollisuuden kokea Lapin ainutlaatuisen luonnon. Eräily Levillä on myös suosittua, ja mökkimajoituksesi voi toimia leirinä, josta käsin voit lähteä tutkimaan ympäröivää erämaata. Mökkimajoituksen rauha ja hiljaisuus ovat myös omiaan revontulien ihailuun, joka on unohtumaton kokemus jokaiselle Lapin kävijälle.

Levin tapahtumat

Levi ei ole pelkästään harrastusten keskus, vaan myös tapahtumien. Alueella järjestetään vuoden ympäri erilaisia tapahtumia, jotka tuovat yhteen niin paikallisia kuin matkailijoitakin. Pilkkiminen Levillä on suosittu keväinen aktiviteetti, joka yhdistää kalastuksen ja ulkoilun. Monet tapahtumat keskittyvät juuri tähän perinteiseen harrastukseen, ja voit osallistua vaikkapa pilkkikilpailuihin tai opetella pilkkimisen saloja paikallisten asiantuntijoiden johdolla.

Levin tapahtumakalenteri on täynnä mielenkiintoisia kohtaamisia, kuten musiikkifestivaaleja, urheilukilpailuja ja kulttuuritapahtumia. Tunetuin Levin tapahtumista on Alppihiihdon maailman cup eli WorldCup Levi. Tapahtuma jota on järjestetty Levillä jo vuodesta 2004. Ensimmäisen naisten kilpailun voitti Suomen Tanja Poutiainen. 

Tapahtumat tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja tavata uusia ihmisiä. Mökkimajoituksesi Levin alueella antaa sinulle mahdollisuuden nauttia näistä tapahtumista täysin rinnoin, sillä olet aina lähellä tapahtumien sydäntä.

Levillä laskettelet puolet vuodesta