Kolin kansallispuisto

Kolin kansallipuisto

Kolin kansallipuisto on yksi Suomen tunnetuimmista luontokohteista, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin luonnonystäville kuin aktiivisille ulkoilijoillekin. Puiston alueelta löytyy monipuolisia palveluita, jotka tekevät vierailusta nautinnollisen. Mökkihaku.fi:n kautta voit löytää täydellisen lomamökin, joka sijaitsee lähellä tätä upeaa luonnonhelmeä. Olipa kyseessä sitten perheloma tai ryhmäretki, meiltä löydät sopivan majoitusvaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen.

Pielinen, joka on Itä-Suomen suurimpia järviä, huuhtelee Kolin kansallipuiston rantoja ja tarjoaa upeat puitteet vesillä liikkumiseen. Järven selältä avautuvat näkymät kansallispuiston vaaroille ovat henkeäsalpaavat ja tarjoavat loistavat mahdollisuudet valokuvaukseen. Mökkivuokraus Pielisen rannalla onkin suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat yhdistää luontoretken ja rentoutumisen mökin rauhassa.

Kolin kansallismaisemat ovat suomalainen kansallisaarre luonnossa.

Kolin kansallimaisema

Kolin kansallimaisema on suomalaisen luonnon ylpeys, joka on inspiroinut taiteilijoita ja luonnonsuojelijoita vuosikymmenten ajan. Kansallismaiseman huipulta avautuvat näkymät ovat vertaansa vailla: Pielisen aava ulappa ja ympäröivät metsäiset vaarat muodostavat maiseman, joka on kuin suoraan suomalaisesta postikortista. Tämä alue onkin erinomainen kohde niille, jotka etsivät rauhaa ja kauneutta lomaltaan.

Mökkihaku.fi:n kautta voit varata mökin, joka sijaitsee lähellä tätä ainutlaatuista maisemaa. Tarjoamme laajan valikoiman mökkejä, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin seurueille. Tutustu Kolin matkailu ja mökkivuokraus -sivuumme saadaksesi lisätietoa alueen majoitusmahdollisuuksista ja varaa oma lomasi vaivattomasti.

Kolin retkeilyreitit

Kolin retkeilyreitit ovat monipuolisia ja tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vaeltajille. Reitit kulkevat läpi kauniiden metsien, yli kumpuilevien vaarojen ja pitkin Pielisen rantoja. Reittien varrella on useita laavuja ja tulipaikkoja, joissa voi pitää taukoa ja nauttia eväistä luonnon keskellä. Talvella reitit muuttuvat lumikenkäilijöiden ja hiihtäjien paratiisiksi, ja Hiihtolomalla mökkivuokraus ja harrastusmahdollisuudet -sivumme tarjoaa lisätietoa talvisista aktiviteeteista.

Mökkihaku.fi:n avulla löydät helposti mökin, joka sijaitsee lähellä Kolin retkeilyreittejä. Voit valita majoituksen, joka on juuri sinun tarpeisiisi sopiva, olipa kyseessä sitten pieni mökki metsän siimeksessä tai suurempi huvila Pielisen rannalla. Tutustu tarjontaamme ja löydä täydellinen tukikohta seikkailuillesi Kolin upeissa maisemissa.