Himos ja Willi Länsi huvikeskus ja aktiviteetit

Himoslomat

Himoslomat tarjoavat unohtumattomia kokemuksia niin aktiivisen liikunnan kuin rentoutumisenkin parissa. Mökkihaku.fi:n kautta löydät laajan valikoiman vuokramökkejä, jotka sijaitsevat lähellä kaikkia Himoksen tarjoamia elämyksiä. Olipa kyseessä sitten perheloma, kaveriporukan viikonloppureissu tai yrityksen virkistyspäivät, Himos tarjoaa puitteet jokaiseen tarpeeseen.

Vuokraamalla mökin Himoksen sydämestä pääset nauttimaan luonnon rauhasta ja alueen monipuolisista aktiviteeteista. Tutustu Mökkihaku.fi:n tarjontaan ja löydä juuri sinun lomasi tarpeisiin sopiva mökki. Voit valita järven rannalta sijaitsevan mökin tai majoittua aivan hiihtokeskuksen kupeessa. Lue lisää Himoksen lomamökkien vuokrauksesta artikkelistamme: Himos on alueena monipuolinen ympäri vuoden.

Himos ja Willi Länsi huvikeskus

Himos ja Willi Länsi huvikeskus ovat tunnettuja koko perheen viihdekeskuksia, jotka tarjoavat jännitystä ja hauskanpitoa kaikenikäisille. Alueella järjestetään vuoden ympäri erilaisia tapahtumia, ja sieltä löytyy aktiviteetteja niin kesä- kuin talvikaudellekin. Huvikeskuksen läheisyydessä sijaitsevat mökit tarjoavat mukavan tukikohdan päivän seikkailuille.

Mökkihaku.fi auttaa sinua löytämään täydellisen majoituksen Himoksen ja Willi Länsi huvikeskuksen läheisyydestä. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa mökki, joka sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista alueen palveluista ja aktiviteeteista. Lue lisää huvikeskuksen tarjonnasta ja mökkivuokrauksesta artikkelistamme.

Himos aktiviteetit

Himos aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin, oli sitten kyseessä vauhdikas laskettelu, rauhallinen luontoretki tai adrenaliinia nostattava seikkailupuisto. Himoksen alueella voit kokea monipuolisia ulkoiluaktiviteetteja ympäri vuoden. Kesäisin suositut aktiviteetit kuten subbailu, melonta, maastopyöräily ja golf täyttävät päivät energialla.

Himoksen hiihtokeskus on suosittu myös perheiden keskuudessa.
Himoksen hiihtokeskus on suosittu myös perheiden keskuudessa.

 

Talvikaudella Himos muuttuu laskettelijoiden ja lumilautailijoiden paratiisiksi, tarjoten hyvin hoidetut rinteet ja modernit hissit. Himoksen alueella järjestetään myös monia tapahtumia, jotka tuovat yhteen niin paikalliset kuin matkailijatkin. Tutustu Himoksen aktiviteetteihin tarkemmin ja löydä oma suosikkisi tästä linkistä. 

Himos Golf

Himos Golf on golffareiden suosikkikohde, joka tarjoaa haastavia väyliä kauniissa järvimaisemissa. Kenttä on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille, ja se tarjoaa mahdollisuuden nauttia golfin pelaamisesta luonnonkauniissa ympäristössä. Himos Golf on avoinna golfkauden aikana, ja siellä järjestetään myös kilpailuja ja tapahtumia.

Himos golf Jämsä
Himos golf Jämsä tarjoaa 18 reikäsen suositun kentän pelaajille.

 

Mökkihaku.fi:n kautta löydät majoituksen läheltä golfkenttää, joten voit yhdistää lomasi aikana rentoutumisen ja lempiharrastuksesi. Varaa mökki ja tee varaus golfkierrokselle, niin pääset nauttimaan Himoksen upeista golfmahdollisuuksista. Lue lisää Himos Golfin tarjonnasta tästä linkistä. 

Padel

Padel on viime vuosina kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti, ja Himos ei ole jäänyt tästä trendistä paitsi. Himoksen padel-kentät tarjoavat loistavat puitteet lajin harrastamiseen. Padel yhdistää tenniksen ja squashin elementtejä, ja se on helppo oppia, mutta tarjoaa haasteita myös kokeneemmille pelaajille.

Mökkihaku.fi:n avulla voit varata mökin, joka sijaitsee lähellä padel-kenttiä, joten voit helposti yhdistää lomasi aikana aktiivisen liikunnan ja rentoutumisen. Tutustu Himoksen padel-mahdollisuuksiin ja varaa mökki läheltä kenttiä, jotta pääset nauttimaan tästä hauskanpidon ja liikunnan yhdistelmästä. Lue lisää padelista Himoksella tästä linkistä. 

Ajosimulaattorit

Ajosimulaattorit ovat erinomainen tapa kokea kilpa-ajon jännitys turvallisesti. Himoksen alueella voit testata ajotaitojasi ja kisata ystävien kanssa modernien ajosimulaattoreiden avulla. Tämä on loistava säästä riippumaton aktiviteetti, joka sopii kaikenikäisille ja tarjoaa hauskaa ajanvietettä sateisina päivinä.

Simulaattorimaailman Jämsän Himoksella
Simulaattorimaailman Jämsän Himoksella

Mökkihaku.fi:n kautta löydät majoituksen, joka on lähellä ajosimulaattoreita, joten voit helposti suunnitella vierailun osaksi lomaasi. Varaa mökki Himokselta ja koe ajosimulaattorien tarjoama adrenaliiniryöppy. Tutustu lisää ajosimulaattoreiden tarjoamiin elämyksiin tästä linkistä.