Rantamökki vuokralle Saimaalta – Saimaa on mökkeilyn Suomalainen paratiisi.

Saimaa on mökkeilijän paratiisi. Mökkihausta vuokramökit Saimaalta.
Saimaa on mökkeilijän paratiisi. Mökkihausta vuokramökit Saimaalta.

Saimaan vapaa-ajan asunnot ja vuokramökit

Saimaan alue on tunnettu upeista vapaa-ajan asunnoistaan ja vuokramökeistään, jotka tarjoavat täydellisen pakopaikan arjen kiireistä. Mökkihaku.fi:n kautta löydät laajan valikoiman mökkejä, jotka sijaitsevat Saimaan rannalla tai sen läheisyydessä. Olipa toiveenasi sitten pieni ja kodikas mökki tai suurempi huvila isommalle porukalle, löydät varmasti etsimäsi.

Valikoimamme mökit ovat varustelutasoltaan monipuolisia, ja voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon – olipa kyseessä sitten perinteinen saunamökki tai moderni lomahuvila kaikilla mukavuuksilla. Saimaa on laaja alue ja voit näistä linkesistä voit tutustua Mökkkihaun tarjontaan Saimaalla: Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa unelmiesi mökkisivultamme. Saimaa, Savonlinna, Lappeenranta ja Kuopio.

 

Saimaan luonto

Saimaan luonto on ainutlaatuinen yhdistelmä kirkkaita vesistöjä, saaristoa ja metsäisiä maisemia. Alueen luonnonkauneus tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Saimaan rannat ja saaret ovat kuin luotu patikointiin, melontaan ja kalastukseen, ja ne tarjoavat upeat puitteet myös valokuvaukselle.

Luonnonläheinen loma Saimaalla on elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Tutustu alueen luontoon ja aktiviteetteihin tarkemmin Etelä-Savoon  ja Pohjois-Savoon artikkelissamme.

Eläimistö Saimaalla

Saimaan vesistö on koti monille eläinlajeille, ja erityisesti se on tunnettu uhanalaisesta saimaannorpasta. Mökkilomalla Saimaalla voitkin kohdata näitä harvinaisia eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Lisäksi alueella elää runsaasti muita vesieläimiä, lintuja ja metsän asukkaita.

Eläinten bongaus on suosittu harrastus Saimaalla, ja mökkilomalta voikin palata kotiin unohtumattomia luontokokemuksia rikkaampana. Lue lisää Saimaan eläimistöstä ja parhaista bongausvinkkeistä Parhaat mökkivinkit ja matkakohteet Suomessa -sivultamme.

Saimaan historia

Saimaan alueella on pitkä ja värikäs historia, joka ulottuu kivikaudelta nykypäivään. Alueen kulttuuriperintö ja historialliset kohteet, kuten linnoitukset, kirkot ja vanhat kauppapaikat, kertovat tarinaa menneistä ajoista. Historiasta kiinnostuneille Saimaa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa.

Historiallisten kohteiden lisäksi Saimaan alueen museot ja näyttelyt tarjoavat kattavan katsauksen alueen menneisyyteen. Tutustu Saimaan historiaan ja kulttuurikohteisiin tarkemmin Visit Saimaan sivuilla.

Mökkeily Saimaalla

Mökkeily Saimaalla on suomalaisen kesän kohokohta. Rauhallinen ympäristö, luonnon läheisyys ja vesistöjen tarjoamat mahdollisuudet tekevät mökkeilystä unohtumattoman kokemuksen. Saimaan alueella voit nauttia niin auringonlaskuista, yöttömästä yöstä kuin luonnon tarjoamasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Olipa suunnitelmissasi sitten rentouttava loma perheen kanssa tai aktiivinen viikonloppu ystävien seurassa, Saimaa tarjoaa täydelliset puitteet. Varaa mökkisi helposti ja turvallisesti Mökkihaku.fi:n kautta ja lue lisää rantamökin vuokrauksesta Rantamökin vuokraus Mökkihaku.fi kautta kesäksi – Vuokraa rantamökki Mökkihausta kesälomalle ja pääset uimaan ja kalastamaan suoraan mökin rannasta.