Puolangan Paljakka on ympärivuotinen lomakeskus, jossa vuokrattavana on upeita mökkejä.

Löydä talviunelmasi Paljakasta – Hiihtokeskuksen viehätys ja mökkivuokrauksen helppous Mökkihaun kautta

Paljakka on Kainuun sydämessä sijaitseva ympärivuotinen matkailuparatiisi, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen niin talvi- kuin kesäseikkailijoille. Tämän ainutlaatuisen kohteen monipuoliset aktiviteetit ja luonnonkaunis ympäristö tekevät siitä täydellisen pakopaikan arjen kiireistä. Ja mikä parasta, unelmiesi lomamökki odottaa sinua vain muutaman klikkauksen päässä Mökkihaun kautta.

Paljakka on ympärivuotinen lomakeskus jossa vuokramökit löydät Mökkihaun kautta,
Paljakka on ympärivuotinen lomakeskus jossa vuokramökit löydät Mökkihaun kautta,

Paljakka – Kainuun kruunu

Paljakka sijaitsee Kainuussa, missä pohjoinen ja Järvi-Suomi kohtaavat. Paljakka tarjoaa matkailijoille Kainuun korkeimmat vaarat, jotka kohoavat 190 metrin korkeuteen, sekä pisimmät laskettelurinteet, joita Suomesta löytyy. Kesäisin Paljakka muuntautuu erämaiden ja suomalaisen suven sulosointujen kohtauspaikaksi, kun taas talvella se muuttuu lumisen paratiisin, joka on tunnettu Suomen lumisimpana alueena. Ei siis ihme, että Paljakka on vuosi toisensa jälkeen ollut kestosuosikki niin perheiden, seikkailijoiden kuin luonnonrauhan etsijöiden keskuudessa.

Hiihtokeskuksen lumoissa
Paljakka ei säästele lumiloistossaan, tarjoten laskettelijoille ja lumilautailijoille laadukkaat rinteet, jotka sopivat kaiken tasoisille laskijoille. Hyvin hoidetut latu- ja reitit vievät hiihtäjät ja vaeltajat suoraan Kainuun sydämeen, missä luonnon rauha ja kauneus ovat käsin kosketeltavissa. Unohtamatta Paljakan luonnonpuistoa ja Hepokönkään vesiputousta, jotka ovat päiväretkikohteiden kruununjalokiviä.

Mökkihaulla täydellinen vuokramökki Paljakalta
Mökkihaun kautta mökin vuokraaminen Paljakan hiihtokeskuksesta on tehty vaivattomaksi. Olitpa sitten etsimässä viihtyisää perhemökkiä tai tilavaa huvilaa ryhmällesi, löydät varmasti etsimäsi. Mökkihaku tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja toiveet, jotka ovat kaikki helposti saavutettavissa ja varattavissa. Nauti huolettomasta ja ruuhkattomasta lomasta, jonka Paljakka ylpeänä tarjoaa, ja käytä säästyneen matka-ajan juuri niin kuin haluat.

Paljakka odottaa sinua
Olipa kyseessä sitten jännittävä seikkailu Paljakan lumisilla rinteillä tai rentouttava hetki mökkisi rauhassa, tämä ympärivuotinen matkailukohde tarjoaa kaiken tarvittavan unohtumattomalle lomalle. Ja Mökkihaun avulla unelmiesi mökin löytäminen on helpompaa kuin koskaan. Varaa nyt ja koe itse Paljakan taika!

Tästä linkistä pääset tutustumaan Mökkihaun Puolangan ja Paljakan mökki tarjontaan.

Jätä kommentti